ホーム / ニュース / Certara to Participate in Piper Sandler 33rd Annual Virtual Healthcare Conference

PRINCETON, N.J.— 2021 年 11 月 3 日 — Certara, Inc. バイオシミュレーションのグローバルリーダーであるサターラ(Nasdaq:CERT)は、CERT), a global leader in biosimulation, today announced that William F. Feehery, Chief Executive Officer, and Andrew Schemick, Chief Financial Officer will participate in a fireside chat at the Piper Sandler 33rd Annual Virtual Healthcare Conference.

A webcast of the fireside chat will be available beginning 月曜日, 2021 年 11 月 22 日, at 10:00 am ET on Certara’s investor relations website at https://ir.certara.com.