ホーム / ニュース / Certara to Present at the Barclays Global Healthcare Conference

PRINCETON, N.J.—Feb. 26, 2021– Certara, Inc. バイオシミュレーションのグローバルリーダーであるサターラ(Nasdaq:CERT)は、CERT), a global leader in biosimulation, today announced that William Feehery, CEO and Andrew Schemick, CFO will virtually present at the Barclays Global Healthcare Conference on 火曜日, 2021 年 3 月 9 日 at 11:30 a.m. ET.

A live webcast will be available on Certara’s investor relations website at https://ir.certara.com and will be available for replay for 90 days thereafter.

Elizabeth Tang, Ph.D.
Finn Partners
elizabeth.tang@finnpartners.com