ホーム / ニュース / Certara to Present at the BofA Securities 2021 Virtual Health Care Conference

PRINCETON, N.J.— 2021 年 4 月 30 日 — Certara, Inc. バイオシミュレーションのグローバルリーダーであるサターラ(Nasdaq:CERT)は、CERT), a global leader in biosimulation, today announced that it will be participating in the BofA Securities 2021 Virtual Health Care Conference.

William Feehery, CEO, and Andrew Schemick, CFO, are scheduled to present on 火曜日, 2021 年 5 月 11 日 at 2:45 p.m. ET.  A live webcast will be available on Certara’s investor relations website at https://ir.certara.com and will be available for replay for 90 days thereafter.

Elizabeth Tang, Ph.D.
elizabeth.tang@finnpartners.com