ホーム / ニュース / サターラ、2021年第 2 四半期の業績を2021 年 8 月 5 日に発表予定

PRINCETON, N.J.— 2021 年 7 月 14 日– Certara, Inc. バイオシミュレーションのグローバルリーダーであるサターラ(Nasdaq:CERT)は、CERT), a global leader in biosimulation, today announced that it will release financial results for the second quarter of 2021 after the market close on 木曜日, 2021 年 8 月 5 日. Company management will host a conference call to discuss financial results at 5:00 p.m. ET.

Investors interested in listening to the conference call may do so by dialing (833) 360-0946 for domestic callers or (914) 987-7661 for international callers, followed by Conference ID: 2728807. A live and archived webcast of the event will be available on the “Investors” section of the Certara website at https://ir.certara.com/.